مستندمسابقه خانه ما

مستندمسابقه خانه ما

روش درست مدیریت اقتصادی خانواده‌ها در «خانه ما»/ گفتگو با یک کارشناس حوزه خانواده
۱۳ مرداد ۱۳۹۷
1
گزارش و مصاحبه

یک کارشناس مسائل خانواده معتقد است که برنامه «خانه ما» نحوه درست مدیریت اقتصادی خانواده‌های ایرانی را آموزش می‌دهد.

«فضه سادات حسینی»، گوینده خبر و کارشناس حوزه خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس در رابطه با برنامه «خانه ما» گفت: موضوع مدیریت اقتصادی خانواده‌های ایرانی و همکاری و همفکری اعضای خانواده و همچنین بروز خلاقیت و همفکری از اتفاقات خوب برنامه «خانه ما» بوده که در شرایط اقتصادی امروز نیاز بیشتر به آن احساس می‌شود.

وی افزود: در خانواده‌ها پدر و مادران مسئولان کسب درآمد و مخارج خانواده هستند، حالا زمانی که اعضای دیگر خانواده نیز با یکدیگر مشارکت ‌داشته باشند در واقع عملا می‌توانند راحت‌تر کسب درآمد کرده و از راه های دیگری منابع مالی خود را کسب کنند مانند انجام فعالیت های هنری که این خلاقیت‌ها باعث، فکر و تبدیل به ایده و شکل‌گیری تولید می‌شود.

حسینی به مقوله دیگر این برنامه اشاره کرد و گفت: کنار هم قرار گرفتن خانواده‌ها باعث شکل‌گیری فضای تعاملی و اتفاقات خوب در سطح جامعه شده و باعث می‌شود که روابط گرم خانواده‌ها گسترش پیدا کند.

این مجری تلویزیون در ادامه سخنان خود، گذری به مدیریت اقتصادی خانواده‌ها زد و یادآور شد: در خانواده‌های متوسط رو به بالا پدرو مادر درآمد داشته و علاوه بر هزینه‌های عادی خوراک و پوشاک، مقداری پول اضافه به فرزندان می‌دهند، که در این صورت فرد از مدیریت مالی بهره‌ای نمی‌برد و در آینده دچار مشکل می‌شود.

وی اضافه کرد: نیاز به آموزش مدیریت اقتصادی در جامعه از ضروریات رسانه ملی بوده که تنها در برنامه «خانه ما» این ترفند و راهکارها آموزش داده می‌‌شود و باید برنامه‌هایی برای تداوم این گونه برنامه‌ها طراحی شود تا جوانان ما در آینده نه چندان دور، دچار عدم مدیریت اقتصادی نشوند و نحوه مدیریت منابع مالی را یاد بگیرند.

حسینی با بیان اینکه تلویزیون به عنوان متولی این امر باید به سراغ تولید برنامه‌های این چنینی برود، تصریح کرد: از طرفی چون سازمان صداوسیما دانشگاه عمومی است و هر چه که در تلویزیون آموزش داده می‌شود، عین آن را در زندگی می‌بینیم و از طرف دیگر چون تلویزیون بازنمایی زندگی مردم است، از آن الگو می گیرند که بهتر است بهترین آموزش ها از طریق رسانه ملی ارئه شود.

به گفته این مجری و کارشناس،‌ رسانه ملی نهادی آموزشی بوده و با ساخت برنامه‌هایی همچون «خانه ما»به خانواده‌ها، سبک زندگی ایرانی – اسلامی و سبک اقتصادی مقاومتی را یاد می دهد که چگونه از آنها در زندگی فردی استفاده کنند.

وی در ادامه سخنان خود به نقش برنامه‌های تلویزیون در ترویج سبک زندگی سالم اشاره کرد و گفت: متأسفانه در حال فاصله گرفتن از فرهنگ ایرانی و اسلامی خودمان هستیم و بسیاری از خانواده‌ها به سمت فرهنگ غربی و الگوگیری از آنها در حال حرکت هستند که باید بگویم متأسفانه موج مدرنیته به کشور ما هم وارد شده و تلویزیون باید بتواند با برنامه‌های جذاب و مهیج با این شبکه‌ها و جریان سازی در کشور مقابله کند.

حسینی خاطرنشان کرد: در عصر امروز خانواده‌ها دچار اضمحلال و فروپاشی شده است که در این راستا برای ثبات بخشیدن به این وضعیت نیازمند تولید برنامه‌های دینی و اسلامی هستیم.

وی در پایان یادآور شد: تلنگر به مردم و توجه به زندگی ایرانی و اسلامی، نیازمند تولید برنامه تلویزیونی موفق است که در برنامه «خانه ما» به خوبی به آن اشاره شده است و فرهنگ و اصالت ایرانی اسلامی را به خوبی یادآوری کرده است.

برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه ما بپیوندید:

کانال تلگرام خانه ما

نظرات کاربران
حسن
21 مرداد 1397

بسیار مسابقه جالب و آموزنده ایی است
متشکرم
فقط هفته ایی یک روز پخش به نظر کم میرسد

شما هم نظرات خود را برای خانه ما ارسال کنید.

مطالب مرتبط

آخرین پست ها

قسمت ششم: مهمانی رستمی‌ها

۱۷ آبان ۱۴۰۳
0
اخبار مسابقه

تجربه اولین فروش خانواده‌های سنندجی

۱۵ آبان ۱۴۰۳
0
اخبار مسابقه