یکی از ماجراهای ترسناکی که برای بسیاری از ما در پایان ماه اتفاق افتاده، وقتی است که حساب بانکی مان را چک می کنیم و متوجه می شویم که مانده حساب بانکی مان بسیار کمتر از چیزی است که فکر می کرده ایم و بعد انگشت حیرت به دندان می گزیم که ای دل غافل! پس پول های نازنین من کجا رفته؟!
این تجربه تلخ، احتمالا تجربه مشترک بسیاری از ماست! اما سوال این است که برای جلوگیری از تکرار آن، چه باید کرد؟
در طول ماه، همه ما هزینه های ریز و درشت زیادی انجام می دهیم که شاید اگر یک هفته بعد به آنها فکر کنیم، به سختی مورد هزینه را به خاطر بیاوریم. چاره مشکل، ثبت هزینه است که قبلا هم پیرامون اهمیت این کار، صحبت کرده ایم.
این کار، شاید در ابتدا کاری عبث یا خسته کننده به نظر برسد اما فواید دراز مدت زیادی دارد و عدم انجام آن، یکی از بزرگ ترین اشتباهات مالی هر فردی به شمار می آید.
سازندگان مستند مسابقه خانه ما، بهترین و ساده ترین نرم افزار حسابداری شخصی و خانوادگی را به این منظور ساخته اند. یک اپلیکیشن اندرویدی حسابداری شخصی رایگان. این اپ، سبک ترین و سریع ترین نرم افزار حسابداری شخصی بازار به شمار می آید که کار با آن برای همه افراد با هر سطح دانش و معلوماتی، راحت است و همه نیازهای یک شخص برای مدیریت هزینه های زندگی و شخصی و خانوادگی و حتی کسب و کاری را پاسخ می دهد.
اپ حسابداری شخصی خانه ما را می توانید از سایت بازار (نرم افزار حسابداری شخصی رایگان خانه ما) به صورت رایگان دانلود کنید و به سرعت عملیات ثبت و ضبط موارد مالی خود را آغاز کنید!
در منوی هزینه، گزینه هایی مثل مبلغ و دسته بندی هزینه برای ثبت در نظر گرفته شده اند. در این میان، برای دسته بندی ها مواردی به صورت پیش فرض تعریف شده اند، مثل هزینه اجاره، هزینه های اتومبیل، خوراک و … که بسته به سلیقه شما و تنوع هزینه های شما، این دسته بندی، قابل تغییر و اضافه شدن است؛ با لمس گزینه دسته بندی این منو، می توانید وارد این زیرشاخه شوید و دسته بندی مورد نظر خود را وارد نمایید.
گزینه دیگری که در نظر گرفته شده، تاریخ هزینه کرد است که براساس تقویم شمسی، تعریف شده و تاریخ هزینه ها قابل تغییر است. چنانچه قبلا هزینه ای انجام داده باشید و ثبت آن را فراموش کنید، می توانید وارد منوی تاریخ شوید و تاریخ دقیق آن را وارد نمایید.
همچنین در این منو، بخشی به نام حساب ها درنظر گرفته شده که به صورت پیش فرض، به نام خانه ما ثبت شده، اما ممکن است که شما مثلا بخواهید هزینه های مربوط به کسب و کار خود را هم ثبت کنید که در این بخش، می توانید حسابی برای کار خود تعریف نموده و هزینه های آن را به صورت جداگانه از حساب خانه، ثبت نمایید یا مثلا حساب هایی برای هر یک از اعضای خانواده در این بخش تعریف شود، مثلا برای فرزندتان حساب مشخصی تعریف کنید و هزینه هایی که شخص وی انجام می دهد، در این حساب ثبت شود. به این ترتیب به وسیله اپ می توان به کودک نیز اهمیت ثبت و ضبط و رصد هزینه ها را آموزش داد.
گزینه توضیحات هم در این منو تعریف شده که چنانچه برخی هزینه ها نیاز به شرح و بسط داشته باشند – تا بعدا جزییات شان را فراموش نکنید- توضیحات مربوطه را باید در این بخش وارد نمایید.
در پایین صفحه منو، علامت + قابل مشاهده است که با لمس آن، وارد صفحه هزینه های ثابت می شوید. یکی از قابلیت های این اپلیکیشن این است که یک سری راه های میانبر هم در آن تعریف شده، مثل صفحه هزینه های ثابت! با استفاده از این قابلیت، مبلغ و دسته هزینه های تکراری ماهیانه را به جای این که هر بار وارد کنید، یک بار در این قسمت تعریف می کنید و دفعات بعد به هنگام ثبت هزینه، از این صفحه، هزینه ثابت مورد نظر را فقط انتخاب می کنید!
این منو هم مانند منوی هزینه، مواردی همچون مبلغ و دسته بندی و تاریخ ثبت و حساب ها و توضیحات را داراست. در قسمت دسته بندی، مواردی مانند حقوق، دستمزد، پاداش، یارانه و سود پس انداز، به صورت پیش فرض در نرم افزار تعریف شده اند که با لمس کلمه دسته بندی و ورود به این بخش نیز ، دسته بندی ها از طریق لمس علامت + قابل تغییر و افزایش است و می توان نمادها و اسامی جدیدی برای دسته بندی تعریف نمود.
قسمت تاریخ درآمد نیز مشابه منوی هزینه است و می توان تاریخ کسب درآمدها را در این قسمت، ثبت نمود.
همچنین بخشی به عنوان حساب ها هم تعریف شده که ساختار آن، همان ساختار بخش حساب های منوی هزینه است. در این بخش درآمدهای مربوط به همان حساب های جداگانه ای که برای خانه، کسب و کار، افراد خانواده و … در منوی هزینه ها تعریف کرده بودید؛ وارد می شوند. مثلا مشابه منوی هزینه ها، در حسابی که برای فرزندتان تعریف کرده اید، پول تو جیبی او را به منزله درآمدش وارد نمایید تا کودکتان، بتواند حساب پول های خود را از طریق اپ داشته باشد و از این طریق، مدیریت مالی فردی را به صورت عملی، تجربه نماید.
همچنین حساب پس انداز یا حساب اضطراری را می شود در اینجا تعریف کرد و هر پولی که مثلا هر ماه از حساب خانه و زندگی به قصد پس انداز کنار گذاشته می شود، در این حساب به عنوان درآمد وارد نمود؛ به این ترتیب همواره می دانیم که چه میزان پس انداز داریم.
بخش توضیحات هم داستانی مشابه همان منوی هزینه ها دارد! همچنین مشابه منوی هزینه ها، این منو نیز در پایان صفحه، دارای علامت + است که لمس آن، پنجره ای به نام درآمدهای ثابت را می گشاید. این هم یکی از قابلیت های این اپلیکیشن است که کار شما را آسان تر می کند! مثلا اگر شما کارمند باشید، یک درآمد مشخص و تعریف شده ماهیانه دارید که جزو دسته بندی درآمدهای ثابت به شمار می آید و می بایست در این بخش درج شوند؛ بنابراین نیازی نیست که برای چنین درآمدهایی هر بار دسته بندی تعیین کنید، یک باره این گونه درآمدها را داخل این صفحه ثبت می کنید و هر بار در زمان دریافت درآمد فقط گزینه مربوطه را انتخاب می کنید.
منوی بودجه، به عنوان بخشی تازه در نسخه های جدیدتر نرم افزار خانه ما تعریف شده است. به وسیله قسمت بودجه می توان برای کل هزینه های یک حساب، یا برای هر یک از دسته ها، در یک بازه زمانی مشخص، مبلغی را به عنوان بودجه تعریف کرد. مثلا بودجه خرید لباس در هر فصل که در دسته لباس و از تاریخ شروع فصل تا پایان فصل با مبلغ مشخصی که برای آن در نظر گرفته اید، تعریف می شود. سپس هزینه های لباسی که در این بازه زمانی درج می شوند، در این بودجه لحاظ شده و پول هزینه شده از بودجه و میزان باقیمانده از بودجه را نمایش می دهد یا مثلا بودجه برای تفریح و سفر که می توان برای راحتی کار، اول دسته بندی مربوط به این مورد را در منوی هزینه ها تعریف کرد و بعد در منوی بودجه، به بودجه بندی برای اجرای چنین برنامه هایی پرداخت و با استفاده از این قابلیت، می توان مرتبا محاسبه کرد که چه میزان از بودجه تفریح و سفر را خرج کرده ایم و چقدر هنوز دستمان برای تفریح، باز است!
منوی بودجه هم دسته بندی های هزینه ای دارد و همچنین گزینه هایی مثل نوع حساب هم اینجا تعریف شده اند تا بودجه بندی های مربوط به حساب خانه ما یا مثلا محل کار خود را به صورت جداگانه در این بخش دسته بندی نمایید. همچنین در این منو، گزینه های زمانی بودجه بندی روزانه، هفتگی، ماهانه، سالانه تعریف شده اند و در کنار اینها حتی گزینه زمانی برای بودجه بندی مربوط به یک تاریخ خاص هم در نظر گرفته شده است.
منوی گزارش، به اصطلاح، نامه اعمال مان را به دستمان می دهد! منوی گزارش شامل دو بخش است. بخش بالایی، خلاصه ای است از وضعیت همه حساب ها به طور پیشفرض که البته هر حساب و بازه زمانی مورد نظر شما قابل انتخاب است. در این خلاصه گزارش، موجودی هر حساب یا همه حساب ها در حال حاضر و جمع هزینه ها و درآمدها در بازه زمانی مورد نظر نمایش داده می شود.
در بخش پایین منوی گزارش هم آخرین تراکنش های ثبت شده در اپ را می توانیم ببینیم.
در منوی گزارش، امکان مشاهده همه تراکنش ها و حساب ها اعم از هزینه و درآمد در قالب گزارش جامع، وجود دارد. در بالای منو گزینه نوع حساب قابل مشاهده است که با لمس آن، می توان مثلا گزارش مربوطه به حساب خانه، کسب و کار، حساب های افراد خانواده و … را مشاهده نماییم. همچنین گزینه تاریخ هم وجود دارد که با لمس آن، می توانیم گزارش های مالی مربوط به امروز، این هفته، این ماه، امسال یا تاریخ مشخصی را انتخاب کنیم و دریافت نماییم.
یک گزینه جذاب در بخش گزارش گیری، منوی فرعی گزارش پیشرفته است که با لمس آن، وارد پنجره جدیدی می شوید که در آن، می توانید گزارش های مربوط به هزینه ها و درآمدهای خود را به صورت نمودار میله ای یا مسطح و همچنین به صورت کاملا جزئی و با انتخاب دسته بندی و حساب و زمان مورد نظرتان مشاهده نمایید.
در صفحه اصلی اپ، اگر نشانه تنظیمات را در گوشه راست بالای صفحه، لمس کنید، وارد پنجره ای بسیار کاربردی و کلیدی می شوید که در واقع، چارچوب های این اپلیکیشن را مختصر و مفید، به شما عرضه می کند!
در بخش «حساب ها»، همه حساب هایی که در داخل نرم افزار تشکیل داده اید، قابل مشاهده و عناوین آنها قابل ویرایش هستند.
در بخش «دسته بندی ها»، می توانید دسته بندی های مربوط به هزینه ها و درآمدها را یک جا ملاحظه و ویرایش کنید.
در بخش «بودجه ها» هم به همین ترتیب، می توانید همه بودجه بندی هایی که در داخل اپ انجام داده اید، مشاهده و ویرایش نمایید.
یک بخش دیگر در این پنجره، «رمز ورود» است که اگر می خواهید شخص دیگری نتواند وارد اپ شما شده و اطلاعات مالی شما را ببیند می توانید روی نرم افزار خود رمز بگذارید و به صورت دوره ای و بنا به صلاحدید خود، رمز را تغییر دهید.
بخش دیگری که در این پنجره، تعریف شده، «واحد پول» است که به ریال و تومان در نظر گرفته شده و با تعیین آن، مبالغ مربوط به هر منو، بر اساس واحد پول تعریف شده از سوی شما، وارد اپ می شوند.
در بخش داده ها، سه گزینه پشتیبان گیری، بازگردانی و حذف کل داده ها تعریف شده اند. این بخش برای استخراج هزینه و درآمدها برای انتقال به گوشی یا تبلت دیگر و همچنین استفاده در نرم افزارهای صفحه گسترده مانند اکسل، کاربرد دارد که در آینده نحوه کار با این بخش را بیشتر توضیح خواهیم داد.
بخش دیگر منوی تنظیمات، بخش «پیام ها»ست که با لمس آن، وارد پنجره پیام هایی می شوید که در خصوص مستندمسابقه خانه ما و خود اپ، برای شما ارسال شده اند.
یک بخش دیگر این منو، بخشی با عنوان «درباره» است که به معرفی کوتاه این نرم افزار حسابداری شخصی پرداخته است.
و در نهایت، در قسمت«راهنما» بخش های مختلف نرم افزار به زبانی ساده تشریح شده اند.
بدیهی است که ممکن است این نرم افزار هم مثل سایر ساخته های انسانی، مشکلات و خطاهایی داشته باشد که در نسخه های جدید و براساس نظرات کاربران در سایت خانه ما و کافه بازار، مرتبا این موارد اصلاح شده اند.
اگر نکته جدیدی به نظرتان می رسد که قابل گنجاندن در این نرم افزار است یا کمبود و اشتباهی را در حین استفاده از آن، حس کرده اید، حتما نظرات خود را با ما در میان بگذارید!
اگر هنوز هزینه ها و درآمدهای روزانه خود را جایی ثبت نمی کنید و هنوز از اپلیکیشن حسابداری شخصی خانه ما برای این کار استفاده نمی کنید، سریعا شروع کنید که ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. همین الان از سایت معتبر کافه بازار این نرم افزار حسابداری شخصی رایگان را نصب کنید.
برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه ما بپیوندید:
سلام
من گوشیمو عوض کردم ولی نمیتونم اطلاعات رو پشتیبانی و جابجا کنم راهنمایی بفرمائید متشکرم
درود بر شما ، برنامه جالب و ساده ای هست هر کس با هر سطح سوادی به راحتی میتونه استفاده کنا ، فقط من یه مشکلی خوردم گوشیم رو فلش کردم که متاسفانه تمام اطلاعات ۳ ساله من بازگردانی نمیشه ، چند بار هم پیام گذاشتم موفق به ارتباط نشدم ممنونم اگر راهنمایی کنید
سلام نمیشه برنامه هوش مالی داشته باشه .بتونیم جلو اصافه خرج بگیره .زیاد خرج کنیم هشدار بده فعال شه به کارت عابر الان همه با کارت کار میکند.آمار دقیق هفتگی ریز جزییات. یه آموزش ساده بزارین عالی میسع من کارگر هستم به چند تا همکار گفتم گزارش کامل ول خرجی بده عالی میشه هوش مصنوعی خدای ولی دمتون گرم کارتون عالی ولی یخورده ار خارجی الگو بردارید عالی میشه
سلام نمیشه برنامه هوش مالی داشته باشه .بتونیم جلو اصافه خرج بگیره .زیاد خرج کنیم هشدار بده فعال شه به کارت عابر الان همه با کارت کار میکند.آمار دقیق هفتگی ریز جزییات. یه آموزش ساده بزارین عالی میسع من کارگر هستم به چند تا همکار گفتم گزارش کامل ول خرجی بده عالی میشه هوش مصنوعی خدای ولی دمتون گرم کارتون عالی ولی یخورده ار خارجی الگو بردارید عالی میشه
چرا از مدل های خارجی الگو برداری نمیکنید برنامه تون خ به ساده س . بدهی و طلب و هشدارشواصافه کنید.بعدش برای بعضی کارگرها بتوند استفاده کنند .برنامه خارجی توایران نمیشه استفاده کرد وگرنه خیلی عالی بودن وشما هم دنبال بهتر کردن حرفه تر بودین خیلی امکانات دیگه میتونی اضافه کنید خیلی حرفه ای ش کنید من چند تا برنامه استفاده کر م برای شما یکی از خوب هو میشه خوبیش ساده بودن آمار هفتگی ماهانه برای بیشتر خرج کردن وکمتر خرج کردن بزارین که بشه جلو خرج کردن زیاد گرفت من خیلی حواس پرتم این برنامه خیلی خوبه مدیرت هم میسه داشت اگه حرفه تر شه قوی تر عالی بیشتر با کارت کار میکنم با موجودی کارت با کارت بشه استفاده کردی موجودی.
ممنون از برنامه تون و جوابگو هستین
میشع بگین هنگام پشتیبان گیری کجا ذخیره میشه من پشتیبان گیری رو میزنم اما هیچ چیزی نشون نمیده فکر کنم اصلا ذخیره نمیکنه راهنمایی بفرمایید
خیر
سلام ببخشید ازبرنامه استفاده میکنم هزینه خرج شدازموجودیم چرا کم نمیشه
در گوشی قبلی از اطلاعاتم پشتیبان گرفتم.در گوشی جدید چه طوری اطلاعاتمو بازگردانی کنم؟
با سلام
من مبلغ بیش از نه هزار تومن نمی تونم وارد کنم یعنی فقط چهار رقم اگه شد پنج رقم عدد پاک میشه
با سلام.
اول از هرچیزی باید تشکر ویژه ای از شما و دست اندرکارانتان داشته باشم. عالی است.
بنده یک موردی به ذهنم رسید که شاید بهتر باشد مطرح کنم:
در بخش بودجه، بهتر بود دسته بندی های مختلفی در زیرمجموعه یک بودجه قابل انتخاب باشند. مثلا بنده سرگرمی بیرون از منزل و خوراک بیرون از منزل را جدا دسته بندی کرده ام ولی هر دو جزو بودجه سرگرمی محسوب می شوند. می توانید اجازه انتخاب نامحدود این دسته بندی ها را در یک بودجه بدهید ولی وقتی یکی دسته بندی در یک بودجه تئید شد دیگر قابل انتخاب برای بودجه بعدی نباشد.
ممنون خواهم شد اگر پاسخ بنده را به ایمیلم ارسال بفرمائید.
با احترام
آرش خدایی
باسلام و خسته نباشید
در قسمت داده ها_پشتیبان گیری پس از اجرا پیغام خطا نمایش داده میشود. البته برای شما ایمیل هم فرستادم. فکر کنم مشکل همگانی است. لطفا بررسی نمایید. درضمن مدل گوشی هواوی هانور ۶ پلاس با لندروید ۶ میباشد.
سلام خیلی برنامه خوب و کاربردی هست … ممنون
فقط نمیتونم پشتیبانی بگیرم .. خطا میده . فقط مینویسه خطا
مدل گوشی و ورژن اندروید شما چیست؟
این برنامه برا سیستم عاملios موجود نیست؟؟؟؟
گزارش خطا در برنامه حسابداری خانه ما به ایمیل ذکر شده ارسال شد. لطفاً رسیدگی بفرمایید.
ایمیل شما دریافت شد. بینهایت ممنون
سلام خسته نباشید. اگر قابلیت انتقال بین دسته بندی ها وجود داشته باشد بهتر میشود مثلا من چند تا وام مختلف ذخیره کردم حالا میخواهم داخل یک پوشه واحد به نام وام منتقل کنم امکان پذیر نیست .با تشکر
ممنون. حتما بررسی و لحاظ خواهد شد.
سلام برنامه حسابداری خانه ما دو بخش اقساط گه الان تقریبا همه خانواده ها درگیر آن هستند و انتقال حساب را ندارد اگه این بخشها به برنامه اضافه بشه برنامه خیلی خوبی خواهد شد ممنون از اینکه به فکر اقتصاد خانواده ها هستید
ممنون. حتما بررسی و لحاظ می کنیم. البته ناگفته نماند شما با اضافه و ویرایش کردن دسته بندی ها می توانید دسته و زیردسته هایی برای اقساط ایجاد کنید. به منوی تنظیمات و قسمت دسته بندی مراجعه کنید. و از علامت + برای درست کردن دسته یا زیردسته جدید استفاده کنید. اگر انگشت خود را روی هر دسته نیز نگهدارید می توانید آن را حذف یا ویرایش کنید.
سلام چرا من نمیتونم برنامه رو نصب کنم سایت مشکلی داره؟
با چه مشکلی برای نصب مواجه میشوید؟
سلام و خسته نباشید به اعضای خانه ما
در قسمت پشتیبان گیری با ارور خطا رو برو شدم،باید چیکار کنم؟
ربط دادن این داده ها با اکسل هم توضیح میدهید
چه خطا و اروری؟ ازش عکس بگیرید و به khaneyema.nobin.tv@gmail.com ایمیل کنید.
برای استفاده از داده ها روی اکسل، فایل خروجی که از اپ میگیرید را ابتدا در Notepad ویندوز باز کنید و سپس save as را بزنید. در پنجره باز شده، Encoding را به UTF-8 تغییر دهید و فایل را ذخیره کنید. فایل ذخیره شده را در اکسل باز کنید.