یکی از مشکلاتی که مشترکان تلفن همراه همیشه از آن گلایه دارند، اتمام زود هنگام بسته های اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه است. این نارضایتی تا جایی بود که مشترکان به صفحات مجازی واعظی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات) رفته و اعتراض خود را در این شبکه های مجازی به اطلاع وی رساندند.
در واکنش به این اعتراضات، سال گذشته محمود واعظی از تشکیل کمیته ای به منظور بررسی این موضوع و اعلام نظر در مورد آن خبر داد.
در همین راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مشترکین خواست تا اعتراض خود را با سامانهی ۱۹۵ که به منظور رسیدگی به شکایات مشترکین در زمینه فعالیت اپراتورهای تلفن همراه تدارک دیده شده است، در میان بگذارند.
سخنگوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران که عهده دار نظارت بر عملکرد اپراتورهای تلفن همراه است، در این مورد اعلام کرد که بر اساس توصیه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، کمیته ویژه رسیدگی به وضعیت بسته های اینترنتی اپراتورها در این سازمان تشکیل گردید.
جهانگیر اسدی در ادامه گفت اعضای تیم کارشناسی به منظور رسیدگی کردن به شکایت های مردمی در اولین جلسه کمیته تعیین شدند و رسیدگی به درخواست ها را شروع کردند.
علاوه بر این، وی افزود که کارشناسان این کمیته بعد از رسیدگی به شکایات مشترکین، پاسخ ها و توضیحات اپراتورها را نیز اخذ می کنند.
سوم اسفند ماه سال گذشته واعظی در ارتباط با نتایج جلسه ی کمیته بررسی وضعیت بسته های اینترنتی بیان کرد بررسی های انجام شده حاکی از آن است که تاکنون تخلفی از سوی اپراتورها نداشته ایم.
در حاشیه شانزدهمین کنفرانس بین المللی هوا فضای ایران، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و در جمع خبرنگاران درباره ی این موضوع افزود: نحوه مصرف مشترکین و تماشای فیلم در بستر اینترنت توسط آنها دلیل اتمام زود هنگام بسته های اینترنتی اپراتورهای تلفن همراه است.
بررسی های انجام شده، مشخص کرد که نحوهی مصرف بسته های اینترنتی از طرف مشترکان تاثیر مستقیم بر مدت زمان بسته های اینترنتی آنان دارد. در بخش ذیل به ارائه راهکارهایی برای کنترل میزان مصرف اینترنت تلفن همراه پرداخته ایم.
بازی های آنلاین مانند کلش آف کلنز (Clash of Clans)، وارکرفت (Warcraft) و تعداد زیادی از بازی های دیگر که امروزه طرفداران زیادی بین کاربران دارد با توجه به روند طولانی بازی و همچنین مدت زمان اتصال به اینترنت، مقدار داده ی زیادی را مصرف خواهد شد.
چنانچه ترافیک ماهیانه اینترنتتان محدود و کم است، می توانید به صورت زمان بندی شده بازی های آنلاین را انجام دهید.
استفاده از بازی های آنلاین به صورت مدیریت شده به شما کمک خواهد کرد که بتوانید مدت زمان بیشتری از بسته اینترنت خود استفاده کنید.
به روز رسانی های پنهانی نرم افزارهای گوشی، دشمن حجم اینترنت شما است. این به روز رسانی ها در گوشی های هوشمند به صورت پیش فرض و بدون اطلاع کاربران صورت می گیرد، از جمله ی این نرم افزارها می توان اشاره کرد به اپ بازار و سرویس های گوگل که در صورت نیاز پس از اتصال به اینترنت به صورت اتوماتیک آپدیت می شوند.
به منظور جلوگیری از مصرف حجم اینترنت و طولانی شدن زمان بسته های اینترنتی، می توانید گزینه ی به روز رسانی خودکار نرم افزارها را خاموش کنید.
تقریبا اکثر کاربران گوشی های هوشمند در اپلیکیشن های چت مانند تلگرام، واتس اپ، لاین و… عضو هستند. مدیاهایی نظیر عکس، آهنگ، ویدیو و دیگر فایل ها که توسط سایر کاربران در این برنامه ها ارسال می شود، به طور خودکار دانلود می گردد که می تواند حجم اینترنت زیادی را مصرف کنند. بهتر است دانلود اتوماتیک در این نرم افزارها را غیرفعال کنید.
به طور مثال، برای غیرفعال کردن دانلود خودکار در اپلیکیشن تلگرام مراحل زیر را انجام دهید:
اپ را باز کرد و وارد بخش تنظیمات (settings) شوید.
گزینه Automatic media download را انتخاب کنید.
در صفحه ای که باز می شود تیک گزینه های موجود را بردارید.
منبع: کلیک
برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه ما بپیوندید: