مستندمسابقه خانه ما

مستندمسابقه خانه ما

قوانین مجمع عمومی ساختمان
۰۶ بهمن ۱۳۹۴
19
آپارتمان نشینی

ماده 1 – مجمع عمومی عالی ترین نهاد تصمیم گیری درخصوص ساختمان است که حدود وظایف و اختیارات آن توسط قانون مشخص می شود.

ماده 2 – مجمع عمومی مالکین باید لااقل هر سال یک بار تشکیل شود. ریاست مجمع در هر سال با مدیر ساختمان خواهد بود؛ درصورت عزل و یا فوت مدیر ریاست مجمع در ابتدای جلسه به وسیله رای گیری مشخص خواهد شد.
دو نفر از اعضاء نیز در ابتدای جلسه به انتخاب مجمع به عنوان ناظر تعیین خواهند شد. تشکیل مجمع فوق العاده در هر زمانی توسط مدیر یا به درخواست حداقل سه نفر از مالکین ساختمان امکانپذیر خواهد بود.
دعوت به جلسه به صورت مکتوب، تلفنی، فکس یا پست الکترونیک و حداقل یک هفته پیش از تشکیل جلسه باید به اطلاع مالکین رسانده شود.

ماده 3 – برای رسمیت مجمع، حضور بیش از نصف مالکین یا نماینده آنان ضروری است.
تبصره 1: در صورت عدم حصول اکثریت مندرج در این ماده جلسه برای پانزده روز بعد تجدید خواهد شد. هرگاه در این جلسه هم اکثریت لازم حاصل نشد جلسه برای 15 روز بعد تجدید و تصمیمات جلسه اخیر با تصویب اکثریت عده حاضر معتبر است.
تبصره 2: حضور دوستانی که به عنوان مستاجر در واحدها سکونت دارند در مجمع، طبق قانون ضروری نیست لکن توصیه می شود حتی الامکان این دوستان جهت ارائه نظرات و پیشنهادات و آگاهی از مصوبات مجمع در جلسه حاضر شوند.

ماده4 – کسی که به عنوان نماینده یکی از شرکاء تعیین شده باید قبل از تشکیل جلسه مجمع عمومی، وکالتنامه معتبر خود را به مدیر ارائه نماید.

ماده 5 – هرگاه چند نفر مالک یک قسمت اختصاصی (واحد) باشند، باید طبق ماده 7 قانون تملک آپارتمانها از طرف خود یک نفر را برای شرکت در رای ¬گیری مجمع عمومی انتخاب و معرفی نمایند.
تبصره 3: در صورتی که مالک قسمت اختصاصی، شخصیت حقوقی باشد نماینده آن طبق قوانین مربوط به شخصیت های حقوقی معرفی خواهد شد.

ماده 6 – مجمع عمومی دارای وظایف و اختیارات زیر است:
الف – انتخاب مدیر و رسیدگی به عملکرد وی؛
ب – اتخاذ تصمیم نسبت به اداره امور ساختمان؛
ج – تصویب گزارش مربوط به درآمد و هزینه های سالانه؛
د – اتخاذ تصمیم در ایجاد اندوخته برای امور مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر بنا؛
ه – تفویض اختیار به مدیر به منظور انعقاد قراردادهای لازم برای اداره ساختمان؛
و – تصویب و تغییر مقررات ساختمان در چارچوب قانون.

ماده 7 – مصوبات مجمع عمومی با آراء دوسوم مالکین حاضر در جلسه (با رعایت مفاد ماده 3) معتبر خواهد بود.

ماده 8 – کلیه تصمیمات مجمع عمومی باید در صورتجلسه نوشته شود و به وسیله مدیر نگهداری شود. صورتجلسه توسط رئیس مجمع نوشته شده و باید به امضاء رئیس و دو ناظر منتخب مجمع برسد.

ماده 9 – تصمیمات مجمع عمومی بر طبق ماده 6 قانون، برای کلیه مالکین و ساکنین الزام آور است.

برای اطلاع و استفاده از سایر مطالب ما، به کانال تلگرام خانه ما بپیوندید:

کانال خانه ما در تلگرام

نظرات کاربران
علی
09 شهریور 1399

آیا درساختمان ۸ واحدی مسکونی که ۳ نفرمالک و۵ نفر مستاجر درآن حضور وسکونت دارند،،بایست حتما” مجمع عمومی ساختمان تشکیل شود؟یا راهکار دوستانه دیگر که فقط اکتفا به یک نفر مدیر ساختمان باشد،میتوان صورت پذیرد،؟

زیبا ربیعی
12 خرداد 1399

با سلام‌ما میخواهیم برای آپارتمان پمپ آب نصب کنیم و یکواحد راضی نمیشود،آیا بند قانونی برای ملزم کزدن ایشان وجود دارد یا خیز؟

محمد
21 آذر 1398

با سلام و احترام . سوالی داشتم . آیا مجمع عمومی ساختمان قانونا اجازه دارد که مصوب کند فقط واحدهایی که مستاجر ساکن مجتمع هست باید شارژ پرداخت کند و ساکنینی که مالک هستند ، شارژ پرداخت نکنند ؟ ممنون از پاسخگویی

فشین حسینی
13 آبان 1398

با سلام و تشکر از راهنمایی های سودمند شما
سوال: تعدادی از مالکین جهت تشکیل مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده درخواست داده که در پایین نامه درخواسن مالکین امضا نموده اند و از این تعداد امضا ۸ امضا آنها بصورت وکالتی از طرف برخی از مالکینی که خود نیز امضا نموده ، امضا شده است. حال سوال بنده این است که آیا جهت درخواست برگزاری مجمع عادی بطور فوق العاده قانونا درخواست بصورت وکالتا قابل قبول میباشد یا خیر و باید خود مالک امضا نماید. چون در زمان حضور در مجامع باید وقالت معتبر ارائه شود. خواهشمند است با استناد بر مواد قانونی بنده را راهنمایی نمایید.
با تشکر

محمد
02 شهریور 1398

اگر در جلسه تصویب شود ملکی به مجرد داده نشود لازم الاجراست؟

بهزاد
22 تیر 1398

آیا میتوان در مجمع عمومی قانونی تصویب کرد که بر طبق آن‌ مالکان از اجاره دادن واحد به اشخاص مجرد منع شود؟

محمود مصباحی
26 اسفند 1397

ساختمانی در چهار طبقه تک واحدی هستیم طبقه سه و چهار نظر دارند آسانسور نصب کنند ولی طبقه دو و یک با آن مخالفند آیا طبقه سه و چهار می‌توانند شکایت کنند جهت نصب آسانسور چون نصب آسانسور برای طبقه یک و دو مشکلاتی خواهد داشت و حتی جای مناسب اینکار هم در این ساختمان وجود ندارد لطفاً راهنمایی کنید با تشکر

Mandana
13 اسفند 1397

خیر

نیلوفر شریفی
13 بهمن 1397

سلام.در ساختمان ما ۷ واحد اپارتمان هست که ۳ واحد ان دست مستاجر هست.خود من مدیر ساختمان هستم.میخواستم بدونم در مورد رنگ درب حیاط ایا مستاجران میتوانند اظهار نظر کنند؟هزینه ها از طرف صاحب خانه ها پرداخت شده ولی در مورد چه رنگی بودن اختلاف نظر هست.ایا مستاجران حق رای دارند در صورتی که صاحب خانه ها نظراتشون رو اعلام کردن؟؟

شیوا قاسمی
09 بهمن 1397

سلام ساختمان ما به ظاهر مدیر دارد از روزی که ایشون مدیر شدند هیچ شارژ ساختمان پرداخت نشده هیچ باری نظافت انجام نشده و کلا ایشون هر از گاهی تو ساختمان هستند از انجایی که ساختمان اکثرا مستاجر هستند کسی اعتراضی به این وضعیت ندارد چکار باید کرد

محمود
17 شهریور 1397

با سلام
چنانچه در جلسه مجمع عمومی آپارتمان آرا به حد نصاب نرسد بایستی جلسه مجمع فوق‌العاده تشکیل شود. سؤال. زمان تشکیل مجمع فوق‌العاده چند روز پس از جلسه مجمع عمومی است؟ این مدت اگر بیش از 15 روز ( مثلاً یکماه) شود لفظ مجمع فوق‌العاده صحیح است؟

خضرایی
21 مرداد 1397

سلام
من در یک مجتمع بزرگ شامل تعداد زیادی ساختمان و هر ساختمان شامل تعدادی واحد زندگی می کنم. لطفا بفرمایید مستاجرین ساکن میتوانند برای رای دادن در مجمع فوق العاده برای انتخاب مدیران با ارایه فقط اجاره نامه شرکت کنند و رای بدهند؟

علی
01 اسفند 1396

آیا میشه باپرداخت هزینه ای که دو سوم اهالی ساختمان برای زیبا سازی موافقت کردند مخالفت کرد و نپرداخت؟؟

محمد رضا
09 بهمن 1396

با سلام هزینه های نوسازی آسانسور به چه صورت محاسبه میشه ممنون

lpln
05 شهریور 1396

لطفا بنویسید چگونه قراردادببندیم که سرایداربعدا نتواند ادعای بیمه کند

    محمدlpln
    05 شهریور 1396

    باید قرارداد89روزه نوشت وضمنا قید کرد که نامبرده حق مطالبه بیمه وبازنشستگی وووندارد

ايمان
04 شهریور 1396

با سلام. میخواستم بدونم ایا در اداره ساختمان تصمیمات هىیت مدیره بر اساس قانون ارجحیت دارد یا تصمیمات اکثریت ساکنین حتی اگه خلاف قانون باشد.

علی
06 تیر 1396

با سلام.
اگر کسی مالک دو واحد یا بیشتر باشد رای او به همان تعداد حساب میشود؟

    محمدlpln
    05 شهریور 1396

    مسلما مشخص است هرکس مالک هرتعدادواحداست رایش هم همان تعدادهست

شما هم نظرات خود را برای خانه ما ارسال کنید.

مطالب مرتبط